So you think you can dance scandinavia

Oh my god säger jag bara. Jag satte på tv:n och zappade in So you think you can dance scandinavia. 
Det tog inte lång tid tills jag fastnade hårt framför TV skärmen då jag är dans intresserad och tycker att det är bra tv jämfört med annat skit som sänds dagligen. Mer underhållande eller avkopplande kan det inte bli. 
Min sinnesstämning vände 180 grader när jag överraskades av inte bara två utan tre programledare, som på köpet pratar olika språk. Hur jobbigt är inte det!? Och hur pinsamt är det inte när den danska jurymedlemmen  frågar den svenska programledaren om hon förstår vad han säger. Det blev några sekunders konstig stämning och hon försökte rädda sitt ansikte genom att försöka prata på danska och kasta en pil med pikar mot jurymedlemmen. Hon kanske förstår men inte fan gör jag det! Bara för att det ska bli demokratiskt och jämt så har man valt att använda tre programledare som representerar Sverige Danmark och Norge, men snälla ni det är så jäkla jobbigt och stirrigt med tre personer som ska leda ett format som egentligen bara har plats för en, ja max två då om man ska försöka. Men tre!? Nä tre är definitivt en för mycket i det här sammanhanget.

Annars tycker jag att konceptet är skit bra!
 image9
För mig är detta både en shit och en hit grej.

Daniel är en as grym dansare wow!!!!!!!



Va! Vill du bo på en båt???

Att gå på lägenhetsvisningar med kompisar är varken konstigt eller ovanligt snarare trevligt och små spännande. Ett tag var visningarna lite mer som en söndagshobby, i dagsläget går jag inte på några visningar längre. 
Leta efter boende på land är som sagt inget uöver det vanliga. Men idag var jag för första gången på en båtvisning. En kompis till mig har nämligen fastnat vid tanken på att bo på en båt, galet? Nä faktiskt inte, även om jag själv inte skulle välja en båt som boende måste jag säga att det låter charmigt. Hur som helst så hittade min kära vän en annons på blocket och fattade tycke för den isländska skönheten. 
När vi kom fram till båtvarvet insåg vi ganska snabbt att båten vi skulle titta på var varvets största båt, en gammal isländsk fiskarbåt som såg ut som ett jätte fartyg. Kan säga att skillnaden mellan en etta på söder och en stor sliten fiskarbåt, som doftar hav, är enorm. 
Tyvärr var båten väldigt sliten och det krävs en dyr renovering och blir därför inte ett realistiskt köp.
Men Go for it Peter, häftigt att kunna säga att man bor på en båt.
Jag kommer definitivt på inflyttningsfesten. Kan kanske köpa en livboj som inflyttningspresent ;)

Det här är båten från håll.

image6

Mmmm behövs som sagt mycket pengar för att det ska bli beboeligt 

image8



ÄNTLIGEN ÄKTA HIPHOP

HANDS UP FOR IMMORTAL TECHNIQUE

Detta är en klockren HIT!

En amerikansk hiphop artist med peruanska rötter som på köpet är extremt politiskt medveten. Påläst och allmänbildad. Han rimmar politik! Något som Den amerikanska hiphop scenen helt klart behöver.
Rapp föddes ur frustration och har varit de förtrycktas språk, eller så kan man kanske kalla det för klagosång.
Lite likt kurdisk folkmusik där man i snabb takt pratsjunger om förtryck och elände samt kärlek och frihet.
Dagens hiphop är ju långt ifrån texter som innehåller kamp/förtryck/frihet snarare Horor/feta bilar/bling bling.
Tack Immortal Technique för att du balanserar upp hiphopen!!!!!!!!! Jag trodde den var död.

Kolla in det här! FET VIDEO!



Efter mycket om och men har jag skapat en egen blogg!

Jag trodde inte att jag skulle falla för trycket men det gjorde jag visst.
Folk i min närhet har sedan bloggens begynnelse argumenterat för bloggandet, tjatat om att det är ett sätt att bli upptäckt på. Det är liksom ett måste att blogga om man på något sätt jobbar inom media bla bla bla!
Allt bloggande kors och tvärs från höger till vänster blev för hetsigt och för trendigt för att jag skulle haka på åkturen, men nu sitter jag här och skriver på min egen blogg! Mycket lustigt måste jag säga. Vad som fick mig att ändra på min attityd gentemot bloggandet kan jag inte svara på, men en dag bestämde jag mig bara för att det är en bra och kul grej, plus att jag blev inspirerad av min persiska godisbit Hordokhts blogg ;)
Men hur som helst, här kan jag uttrycka mig och göra mig hörd när jag vill och hur mycket jag vill vilket är väldigt befriande. Nu förstår jag hela grejen med blogg (aha moment).

Meningen med min blogg är att jag ska få uttrycka mig om saker som är ok och om saker som inte är ok.
En hit eller shit grej.

Det skulle definitivt vara en hit grej om folk gav mig kärlek/hat (feedback) :)

Må bäst/Y
image4







Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0